Lehetséges egyedi pólót készíttetni nálatok, más színben, kisebb/nagyobb méretben vagy más mintával, mint ami látható?

Termékeink nagy mennyiségben, ipari festékekkel, előre gyártott nyomóformával, üzemi nyomógépekkel készülnek, amelyek – ellentétben az asztali textilnyomtatókkal, amelyek vizes bázisú tintával dolgoznak – egy-két darabos tételnél nem gazdaságosak, ezért sajnos mi nem tudunk rendelést felvenni egyedi igényekre. Ezek a gépek nem csupán „ráfecskendezik” a tintát a póló felületére, hanem belepréselik a festéket a textilbe, amely után hőkezelésen esik át a nyomat, ennek az eredménye pedig egy olyan magas minőségű, számtalan mosás után is sértetlen „gumis” minta, amelyet az asztali textilnyomtatók nem tudnak előállítani. Ennek viszont az a hátránya, hogy 1-2 darabnál megfizethetetlenül gazdaságtalan a gyártás. Tehát a termékeink előre legyártva, raktáron vannak, ezért csak abból lehet válogatni, ami a webáruházban is látható. Ugyanez vonatkozik a hímzett termékekre is, hiszen ott nyomóforma ugyan nincsen, de a gyártási folyamat ugyanúgy ipari gépekkel, külső beszállítónál történik és az ilyen cégek természetüknél fogva egy-egy darabos igényeket rövid határidővel nem hajlandóak, illetve nem is tudnak kiszolgálni.

Hiányzik a méretem, mikor lesz?

Ezt sajnos lehetetlen pontosan előre jelezni. Mivel a fent leírt módon nagyüzemi gyártásban és nem egyesével készülnek a termékeink, ezért meg szoktuk várni, hogy a meglévő árukészlet leapadjon (az adott cikkből a legtöbb méret) mielőtt újra beindíttatjuk a nyomdagépeket, azonban az iparágban jellemző komoly várólisták miatt maga a megrendelés, illetve a gyártás folyamata is több hónapot szokott igénybe venni, ezért felelőtlenség lenne ígérnünk bármit is.

3XL-4XL-5XL-6XL miért nincs?

A fentebb emlegetett ügymenet miatt egy-egy darabot legyártatni nem tudunk, tömeges igény pedig ekkora méretekben sajnos nincsen, ezért van az, hogy nem tudunk készletet tartani ezekből.

Személyesen át tudom venni, fel tudom próbálni a terméket, mielőtt kifizetem?

Sajnos nem. Vállalkozásunk online webáruházként működik, nem rendelkezik nyitvatartási idővel, illetve látogatható üzlethelységgel, az utcán pedig készpénzt átvenni nem tudunk, kizárólag futárszolgálat útján, utánvételesen vagy pedig banki előre átutalással van engedélyünk kifizetéseket fogadni. A vásárlóvédelmi törvények azonban garantálják a 14 napos elállási jogot, természetesen az esetleges mérethiba miatti visszaküldéses cserével, vagy bármi más okból történő vásárlástól való elállással nem lehet semmi probléma.