A megrendelések kiszállítását a Magyar Posta Zrt. logisztikai üzletága, az MPL futárszolgálat végzi. Külön csomagolási díj vagy utánvétkezelés pluszköltsége soha nem kerül felszámításra, a csomagküldés díja pedig a csomag méretétől, súlyától függetlenül egységesen 2590 Ft előre átutalás és utánvétel esetében is.

Az MPL futárszolgálat hétköznap, munkaidőben szállít, előtte minden esetben e-mailben, SMS-ben és telefonon is jelentkezni fognak, hogy mikor várható a kézbesítés. Ennek sikertelensége esetén a kiszállítási címhez tartozó postán lehet átvenni a küldeményt, amiről a futárszolgálat ad tájékoztatást.

Természetesen lehetséges csomagpontra, illetve postahelyre, „postán maradóra” is kérni, de ezt a megjegyzés rovatban kérjük szépen feltüntetni, hogy a megadott cím az egy csomagpont, illetve postahely.

Webáruházunkban kétféle fizetési mód létezik, ezek az alábbiak:

Utánvétel kiszállításkor készpénzben vagy bankkártyával

Figyelem: a megrendelés elküldése ajánlattételnek minősül, amit e-mailben automatikusan visszaigazolunk, majd megkezdjük a csomag összekészítését és átlagosan 1 munkanapon belül elindítjuk. A kézbesítési idő innentől számítva átlagosan plusz 1 munkanap Magyarország egész területén. A futárnak lehet készpézben és bankkártyával is fizetni.

Banki átutalás

Közvetlen banki átutalás netbankból a számlaszámunkra. Az utaláshoz szükséges célszámla száma a rendelés leadása utáni következő lépésben tárul fel. 

Figyelem: a megrendelés elküldése a megrendelő részéről ajánlattételnek minősül és fizetési kötelezettséget von maga után, ezután visszaigazoljuk a megrendelést, kiállítjuk a számlát és postakészre csomagoljuk a megrendelt termék(ek)et. A csomagot az átutalt összeg megjelenése után 1 munkanapon belül indítjuk el. A kézbesítési idő innentől számítva átlagosan plusz 1 munkanap Magyarország egész területén.